Nyílászáró gyártók

Drutex

 

1994-ben DRUTEX elindította az első gyártósorát melyen PVC ablakokat gyártottak félautomata gépsorokon hőszigetelő üveggel szerelve.

A következő fejlesztés volt az alumínium asztalos műhely üzembe állítása 1999-ben. 2000-2002 között, a termelési kapacitás folyamatosan nőtt DRUTEX-ben, beleértve a faáru készítést, üveg vágást és automata gépsorokon gyártott hőszigetelő üvegeket.

2002-ben kezdte meg a fából készült ablakok és ajtók gyártását. 2003 Július 1-jétől a cég mint Részvénytársaság működik. Jelenleg DRUTEX SA a legnagyobb műanyag nyílászáró gyártó Európában. Az kínálatuk magában foglalja ablakok, ajtók, homlokzatok gyártását mind fából mind alumíniumból. DRUTEX egy modern cég, a legmodernebb gyártási folyamatokat és technológiákat alkalmazza. Kiterjedt műszaki és szakmai tudás és tapasztalat mellett a magasan képzett csapat képes arra, hogy a végrehajtása még a legkeményebb és legvadabb megrendeléseket az ablakok, ajtók és homlokzatok tekintetében, legyen az PVC, fa vagy alumínium.

A DRUTEX most kiváló minőségű termékeket nagyon versenyképes feltételek mellett képes szállítani, termékei megtalálhatóak az Európai Unió országaiban.

DRUTEX folyamatos ellenőrző rendszert üzemeltet a termelés minden egyes szakaszában.  

Megfelelve a nemzetközi elvárásoknak 1999-ben a cég megkapta a TÜV Management Service GmbH a müncheni nemzetközi bizonyítványokat így az ISO 9001 és az ISO 14001 minósítéseket. Ez a tény tükrözi, hogy a gyártott ablakok és ajtók megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek, és a kiváló minőség és a design megfelelnek az európai szabványoknak.

 

Hörmann

 

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel.

Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez. A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.

 

Hörmann Hungária Kft.

  • 1991. az alapítás éve
  • 1994. Dobó Katica utcai iroda
  • 1998. Irodák a Módusz irodaházban a Könyves Kálmán körúton
  • 2002. Iroda és raktárbázis Szigetszentmiklóson
  • 2006. Raktárkapacitás bővítése
  • 2011. Irodabővítés és bemutatóterem átadás a 20 éves Hörmann Hungáriánál

VELUX

 

  • Világszerte ismert, 75 éve létező cégcsoport.
  • A VELUX 70 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez.
  • Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőablakokat és kiegészítőket kap. Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül. Keresse a VELUX tetőablak termékcsaládot Nálunk, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.